|
Post by fox on Apr 23, 2021 0:01:11 GMT 1
Hello there >3MAJ<>FOX< here or better known assassin or what ever you want, how are you guys long time no heard from you? Cveki you allive? Where is Voja we have him on Discovery Freelancer and since then i didn't hear with him, i miss this team guys!! i hope you all doing good!!
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Aug 3, 2021 21:42:52 GMT 1
Ola! Yea, alive in full stamina. Voki beside university, still plays some of his stuff and as I see, more and more in SC space. He doesn't waste his time and will kick my butt for shore while I still wait in idle How r u? What's new? Login out... END
|
|
|
Post by >3MAJ<>mrki< on Nov 17, 2021 21:18:39 GMT 1
Pozdrav ljudi..koliko vremena je proslo ne znam..znam da me opicila nostalgija za igrom i druzenjem..kako ste kako zivite?
Ja trenutno cuvam jednog malog Stevana, jos malo ce 2 godinice..on je centar svega trenutno pa na dalje.
Pisite da vas cujem bar ovako ako nikako drugacije.
Veliki pozdrav
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Nov 18, 2021 22:13:07 GMT 1
Pozdrav mrki Opaaa mali zmajček znači. Baš mi drago za lepe vesti. Čuvaj ga dobro, al nemoj ga mnogo razmaziš Što se mene tiče, nema me niđe... Posao - kuća - malo net i u krevet, pa Jovo nanovo. Jednog dana eto mene opet ko nekad, ali o tom potom. Moraju neke stvari da se srede prvo. Ovog leta sam "zabazdio" (stručna reč u našem društvu iz detinjstva za nabavio-kupio) MTB bajs za offroad vožnju. RADON JEALOUS AL 9.0 model 2021 - al pošto ga nema više, evo verzije 2022: www.radon-bikes.de/en/mountainbike/hardtail/jealous-al/jealous-al-90-ms-2022/A još prošle godine GHOST SQUARE URBAN 5.8 AL U, ali pošto ni njega nema, evo model 2022: www.ghost-bikes.com/en/bikes/lanes-road/bike/square-urban-essential-u-2021Ovaj ganjam svakodnevno na poso i sa posla + švrćkanje Što švaba napravi, to je stvarno neverovatno. Sad još da naučim da vozim Tako da, samo priroda, rekreacija, sport, sex (pa "zeleniš") i zdrav život! Sve ostalo je njesra. Login out... END
|
|
|
Post by >3MAJ<>mrki< on Nov 18, 2021 22:29:28 GMT 1
Aaa lepo zdrav nacin zivota..to se ceni.. .. ja skinuo discovery mod a tamo assassin igra..bese u klanu sa nama..opasna nostalgija me drma za fl nesto, a dm mod nzm da ubacim.. ajd ako imas volju i vreme neki dan da se fajtamo.. Jeste sve sranje, ja nesto kao planiram na Aljasku da me pojedu medvedi..mora se zarade pare jbg..ovde samo cupkamo, jedan napred nazad dva..
|
|
|
Post by fox on Nov 19, 2021 22:40:58 GMT 1
E brate pozdrav samnom si igrao ja sam Assassin ovde bio bilo bi dobro da se osposobi DM da bi mogli malo da cepamo tamo ovde na discovery sranje brzo se trosi energija i sve to!!! Vidimo se tamo MRKI
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Nov 21, 2021 13:51:25 GMT 1
Opaaaaa... pa ako je većina opet za akciju da palim DM? Login out... END
|
|
|
Post by fox on Nov 21, 2021 14:34:12 GMT 1
Pali brate DM da se vrati staro drustvo!!!
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Nov 21, 2021 18:38:49 GMT 1
Server radi. Ajd da vidim kolko sam zaboravio... Ko će da mi praši dupe?
Login out...
END
|
|
|
Post by >3MAJ<>Coaboy< on Nov 21, 2021 19:40:15 GMT 1
Cek bre moram skinem sve stani moras mi pomoci
|
|