|
tkora
Apr 7, 2019 10:14:50 GMT 1
Post by mrki1990 on Apr 7, 2019 10:14:50 GMT 1
Pozz svima. Evo i ja se pojavio setio se.. Zaboravio kako mi ide account pa napravio nov.. Zivot je jedno sranje u nasem Srbistanu ali za bolje ne znamo.. niti cemo znati.. Kod mene je malo bolje nego sto bilo sljakam imam planove da kupim neku nekretninu za mene i lepsu polovinu da se otkacim kirije.. Ovim putem vas sve pozdravljam i zelim sve najbolje da budete zivi i zdravi i uspesni u svemu sto zapocnete..
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
tkora
Apr 8, 2019 9:23:02 GMT 1
Post by >3MAJ<>tkora< on Apr 8, 2019 9:23:02 GMT 1
Hello to all of ya!But this is for> Elena im as u know Serbian parashooter! And this is our moto: We never die, just sometimes we drop to hell , to rest, regroup and then we back in fight again! SLAVA! BTW i hope that u ok and also i miss chat with u a lot....Soon , i hope im gonna back from "hell" and then we gonna talk again!
For rest my friends , im in big shi...t , but as i said , im gonna pass this all! Then im gonna be with u again, my dear friends! Cynic if u saw this, u miss me too! A sad bre na SRBSKI! Ljudi svi mi nedostajete, i to mnogo! U velikim sam problemima i zbog toga se nisam javljao. Izvinite na tome... Ali se nadam da ce uskoro biti bolje. Do tada, svi mi nedostajete! Sta da kazem vise? Jednostavno svi mi nedostajete , mnogo! Do skorog "vidjenja" , budite svi ok i jedan je 3MAJ Clan! SLAVA!
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
tkora
Apr 8, 2019 9:46:56 GMT 1
Post by >3MAJ<>tkora< on Apr 8, 2019 9:46:56 GMT 1
Поздрав свима и сви ми недостајете, као и оно време када смо се "зезали у свемиру о.О) , не али озбиљно стварно ми недостаје свако од вас, али највише мој Цвекс, Зокс и наравно Елена! Ускоро, надам се, бићу Online Again! Till then see ya !
|
|
|
tkora
Apr 8, 2019 14:04:34 GMT 1
Post by >3MAJ<>Cveki< on Apr 8, 2019 14:04:34 GMT 1
Paaaa bude se polako zmajčeki Lepo od vas što niste zaboravili... Ludo neko vreme došlo, ceo svet u nekom qrcu i sistem vrednosti u očaju. Za mene ne znam gde ću još završiti, ali klince ne savetujem da se posle škole mnogo zadržavaju ovde. Fala bogu obezbedio sam im EU papire pa alternativu imaju. A možda i ja s njima, ko zna. Za sad još uvek opstajemo. Kredit i mene davi, evo već 12 godina (i još 13 ostaje) ali sam se navikao. Nisam bos, žedan, gladan, nije mi zima i osnovno imam. Nisam zadovoljan, al znam, ima i gore. Čovek bi uvek nešto više, ali za to nešto (malo) više, da polomim kičmu od truda - neću, nego polako, pa biće nekako. Isto tako za igranje baš nemam mnogo volje, čekam da se ispegla SC u podnošljivo stanje sa svim novim promenama od nedavno. Ionako sam se zakleo, da ću još ovo samo da igram dok postojim, pa da mi ne dosadi prerano... Inače sad je pravo vreme da nadogradite računar sa grafičkom kartom, pošto ih je brdo polovnih na prodaju po dobrim cenama (150-200 evra) RX500 serije ili 1060/1070 Nvidi-je. Zbog pada profitablnosti kopanja kriptovaluta, mnogi hoće da se otarase opreme i povrate bar deo uloženog. P.S. Mrki, vidi PM koji sam ti poslao pa resetuj password ako ti je bitno. Poz za sve, pa se čujemo još. Login out... END
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
tkora
Nov 4, 2019 16:24:36 GMT 1
Post by >3MAJ<>tkora< on Nov 4, 2019 16:24:36 GMT 1
Cveks i ovde da ti stavim poruku: JAVI SE , imass moj broj, a ja cu pokusati da te kontaktriram preko email-a! A ako imas jbni FB imas moj novi nalog VLADIMIR RATKOVIC
|
|