>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Mar 4, 2012 19:21:14 GMT 1
jbg meni se cinio interesantan isto,i bas sam hteo da vidim o cemu se radi ali iskrsle su mi neke obaveze i nisam bio tu preko vikenda,evo sad sam dosao jbg...nema veze..drugi put.
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Mar 7, 2012 0:48:03 GMT 1
Ok sledece subote ima dobar event na hhc ,ja sam se prijavio,ako hoce jos neko evo ovde nek procita i nek stavi prijavu : Event i prijava na hcUkratko event je sa vise BS-a i u zavisnosti od toga koliko ce biti prijavljenih napravice se grupe sa fajterima ,cilj je da se skine protivnicki BS ,moze da se ucestvuje sa bilo kojim brodom,ali ne sme da se koristi CB,SUNSLAYER,FIRESTALKER,NOVA BOMBS i te gluposti.. Ajd ko je zainteresovan da se prijavi ,bice zanimljivo a i vec se prijavilo dosta ljudi........
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Mar 7, 2012 0:48:10 GMT 1
Ok sledece subote ima dobar event na hhc ,ja sam se prijavio,ako hoce jos neko evo ovde nek procita i nek stavi prijavu : Event i prijava na hcUkratko event je sa vise BS-a i u zavisnosti od toga koliko ce biti prijavljenih napravice se grupe sa fajterima ,cilj je da se skine protivnicki BS ,moze da se ucestvuje sa bilo kojim brodom,ali ne sme da se koristi CB,SUNSLAYER,FIRESTALKER,NOVA BOMBS i te gluposti.. Ajd ko je zainteresovan da se prijavi ,bice zanimljivo a i vec se prijavilo dosta ljudi........P.S. ZOX moze i cruzer ako hoces....
|
|
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Mar 11, 2012 21:04:40 GMT 1
Awesome pics! Shame I cant participate. Why it is so early? Hope I catch some soon. Login out... END
|
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Mar 11, 2012 21:40:02 GMT 1
p.s one gold for wining on event ...plz XD
|
|
|
Post by gudrun on Mar 21, 2012 12:15:48 GMT 1
New interesting event on HHC- this saturday, 24 marth, 20:00- www.freelancerserver.de/v2/topic,26678_Prisoner_Event.html Pls sign up in that topic on HHC forum who will be there.
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Mar 22, 2012 8:16:34 GMT 1
tnx gudrun ,i was lookin` yesterday but i didnt saw anything about new events,so tnx again,im gonna sign in 100% ,i didnt saw yet what kind of event is XD but im in ,nwm the main thing is FUN.So see u there G!
|
|