|
Post by >3MAJ<>Ghost< on Oct 9, 2015 11:36:32 GMT 1
Hey guys ! I'm back about Freelancer way . Where are we flying nowadays ?
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Oct 10, 2015 10:56:17 GMT 1
Ola "Sleepy" Ghost dude! Long time, aey? The same question I'm asking for some time! Other than that, where is left? Login out... END
|
|
|
Post by >3MAJ<>Ghost< on Oct 11, 2015 15:13:28 GMT 1
Well i've looked around whatever servers remain that have some life left in 'em and ended up on hamburg city again since it seems to be the only place that doesnt have a case of severe modding.
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Oct 11, 2015 16:26:32 GMT 1
Well i've looked around whatever servers remain that have some life left in 'em and ended up on hamburg city again since it seems to be the only place that doesnt have a case of severe modding. TRUE! BUT! The game is still broken there! All is perfect EXCEPT their ships fly like leafs. When that is fixed, if they allow the fix, expect me there again like in old times. Login out... END
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on May 18, 2016 14:07:06 GMT 1
Guess who`s back part 2 lol or in my case "Part III " WTF im still alive! So greets to all my friends! Cheers! Е ајд мало и на нашем србском језику Поздрав свима јер ја се вратих поново хехех, и мислили сте да сте ме се отарасили а? Е па недам се ја тако лако оО! Ту сам "Агаин" хаха ! Поздрав свима! А 3МАЈевима посебно! We never die! Just drop to hell to rest and regroup and then we back again! HA!
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 19, 2016 18:38:11 GMT 1
NAJZAD !Draconus je UP. Ako vam se leti. Ja sam zaboravio kako se leti u FL. Nema ni miša sa dugmićima sa strane više. Ja samo statičan mogu da budem - ako vam zatrebam. I da me prašite do mile volje i vratite za sve od pre Oćemo da se družimo? Login out... END
|
|
|
Post by fychoz on May 20, 2016 7:43:28 GMT 1
Ekipo, ako tko slučajno igra Discovery Mod.. potražite me.. Najčešće ime je Schvercer (trader) Busso ( Red Hessian kruzer) Vorschlaghammer ( Red Hessian Battleship)
Cujem nesto po serveru da se muva neki zmaj, pa nek mi se javi LP
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on May 20, 2016 16:14:50 GMT 1
@ Cveks , moram samo da skinem FL jbga, ali to cu veceras da odradim , bez brige i onda se vidimo !!!!!!!!!
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 20, 2016 21:40:33 GMT 1
Olympus ti može pomoći. Ja ću budem online ko u stara vremena. Za Disco? Ako, drago mi je! Nek vide da jedan od najkvalitetnijih clanova žive još uvek. Malo je ovakvih na svetu/svemiru. BTW - na Discu se lako prašilo sve! samo što samo noobina ponovo ko nekad. Moram prvo DM vidim jel čist i da izginem ko glineni golub - non stop polupan LOL 2.000 post Login out... END
|
|
|
Post by fychoz on May 25, 2016 15:46:45 GMT 1
Ja nisam ni prestao igrati Disco.. Imam sad acc >3MAJ<>FychoZ<, pricao s Yoshi-em i vidio Johnny-a online Slobodno se javite, da teroriziramo Kusari
|
|