|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Apr 24, 2015 12:22:12 GMT 1
Da, ali sad i drugi manje promašuju, pa tako ređe osvajam kill-steals U mom slučaju, prvo sam učio da ubijam. pa oko 5K smrti, naučio da ne umirem. Sad se opet ostali privikavaju, pa nekad stvarno mizerne greške su dovoljne da preokrenu ishod. Fajtovi, iako mnogo iskusniji, treba ponekad da se namučim protiv noobova. E tu je čar, kad su blizu uspeha ili samopouzdanja i sigurni u win, opalim im šamar da ne spavaju odma kad legnu posle. Dugo dugo me neki spominju posle upoznavanja! Login out... END
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 9, 2015 19:38:21 GMT 1
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on May 11, 2015 21:55:09 GMT 1
лол 22 , а остали по пар комада, што ја не налетим на такав скуп нубова ;( Свака част цвекс !!!!!!
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 12, 2015 12:40:24 GMT 1
Thanks tko! Ma ja ih stalno peglam! Mrze me oba tima u skoro svakoj misiji. Evo nedavnih 28 kill-ova sa troll avionima. Login out... END
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on May 13, 2015 10:03:41 GMT 1
svaka cast, meni je rekord 13 aviona, ali tvoj interface, i jos dosta stvari je totalno drugacije nego kod mene lol, a i druga stvar, sta ti je ono HDG? LOL ja to nemam brate oO! U kom modu igras? Poslacu ti snimak da vidis kako izgleda kod mene, neces da verujes kolika je razlika , kao i ja sto ne mogu da verujem u ovo sto vidim kod tebe oO! A opet lose vesti, keva mi je ponovo u bolnici, evo sad sam je odveo i samo sto sam stigao kuci. Vise od 5 meseci oni je muce covece, doslo mi je da ubijem doktora juce u VB, jedva su me smirili !! Jer evo o cemu se radi. Kada je otilsla prvi put, dijagnoza je bila tumor / dobrocudni ili polip kako se drugacije zove. I operacija nije rizicna, cak se moze uraditi i laserom, onom forom da ne seku stomak / laparaskopija, i onda vec posle dva tri dana te puste kuci. E sad, dok je bila prvi put u bolnici, pet nedelja i dok su joj uradili sve analize, ona je imala anemiju, i ja sam razgovarao sa doktorom i pitao zasto joj ne daju nesto za lecenje anemije. I on mi je objasnio kao da mora da se urade prvo testovi da se vidi zbog cega je anemicna pa onda da joj lece anemiju. I ja kazem ok. Onda se desilo ono da su nas poslali na VMA , na operaciju i na konzilijumu kao nadju da hvale neke vrednosti u nekom od testova i vrate nas nazad istog dana !! Onda ovde u VB dok su joj ponavljali neke testove utvrde da nije tumor illi taj polip vec da je u pitanju neki stari cir koji se inficirao i to je bila super vest, jer opet je bezopasnije od polipa. A glavni test, nisu mogli da joj urade u VB jer nemaju tu vrstu aparata, ali ima u gradskoj bolnici, , gastroskopija isto / jer ima vise vrsta, i ta kojom se meri debljina i velicina izrasline, medjutim keva nije mogla od bola da izdrzi i onda nas vrate u VB. Za svo to vreme keva je oslabila i u ponedeljak je bila da joj urade analizu krvne slike, i juce odnesemo rezultate doktoru i on majmun kaze da sad mora da joj prvo lece anemiju pa onda tek operacija !? A ja sam ga jos na pocetku pitao zasto joj ne lece anemiju , znaci odlepio sam juce totalno. I sada je ostala u VB da jojjj lece anemiju i da joj urade tu gastroskopiju koja meri debljinu izrasline cira, da bi videli da li da joj rade laparoskopiju ili da li da je operisu klasicnom metodom. Znaci nedao Bog nikom ovo sto su njoj uradili majmuni , a nedao bog da joj se desi nesto , jer ima da ih odrobijam zivota mi....puko sam ko niko covece.. Sad sam se smirio, zbog keve a i bolje je da joj napokon srede tu anemiju , koju su mogli da izlece za ovih pet meseci setanja od jednog do drugog "strucnjaka"....
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 13, 2015 12:11:20 GMT 1
svaka cast, meni je rekord 13 aviona, ali tvoj interface, i jos dosta stvari je totalno drugacije nego kod mene lol, a i druga stvar, sta ti je ono HDG? LOL ja to nemam brate oO! U kom modu igras? Poslacu ti snimak da vidis kako izgleda kod mene, neces da verujes kolika je razlika , kao i ja sto ne mogu da verujem u ovo sto vidim kod tebe oO! ... Ma isto je i kod tebe kao i kod mene. Pusti neki Replay i imaćeš isti interface. HDG verovatno označava "Heading" (pravac) i umesto kompasa označava stepene 0-360 stepeni. Kad igram, interface je ovakav. Žao mi šta ti se sve izdešavalo sa kevom, i još uvek traje. Katastrofa nam je zdravstvo i verujem, biti bolestan kod nas je najveća muka. Nekad ni pare ne rešavaju problem iako ne bi uopšte i trebale. Za utehu, nije alarmantno i rešiće se na kraju kao sve pozitivno. - fingers crossed - A doktori, ovi što nisu pobegli - imigrirali, tuga što nas leče. Više gledaju da nas sarane nego održe u životu. Sve se plaća od mita, pa do lekova. Meni do pre par godina ništa nije falilo, zdrav ko dren bio. Sad, odjednom, počinju zglobovi da mi otkazuju. Koleno samo što se ne raspadne, rame mi redovno ispada iz čašice, zubi - više ih nema nego što ih ima, leđa nema jutra da ne stenjem kad ustajem (oladi se preko noći pa dok se zagreje, svaki pršljen seva), uši malo, pa malo u upali, i ostale sitnice ... Jedino me još glava ne boli (verovatno pošto je dobro đubrim) i patka radi ko i uvek (najbitnije!). Samo što je $eks-sešn pre bio ko Metalikin koncert, a sad ko posmrtni marš Ipak prija mi/nam i taj tempo u ovim godinama. Kad bi me sad iskenirali, ko zna šta bi mi sve našli, zato i ne idem na testiranja. Dok se mrdam - mrdam se. Mnoge stvari u kojima sam uživao više ne mogu da radim (tenis, badminton, frizbi, plivanje, ronjenje, ...). Bar bajk vozim (svaki dan na posao i nazad 15 km) i malo po parku na Palić-u. To su mi sad "invalidska kolica" (druge noge)! Da sam ipak nekako završio u Australiji, kad sam nameravao, mislim da se ne bi dobro proveo sa stanjem u kom sam sad. Još ovaj, ladovina posao koji imam mi dozvoljava opušteniji život (i ne bih ga menjao za nikakve pare). Ali - ko zna dokle će da traje, NE? Aj, javljaj nam novosti, makar kakve da su. Ej, i zapamti jedno! Pokušaj, ali bilo kako, da se NE NERVIRAŠ! Jako bitno. Živce ti niko neće vratit! Ja sam se samo jednom iznervirao (onako pošteno) i zaradio tinitus - bolest zujanja u ušima! To će me do groba sad pratiti. Ako je moralo nešto, bar to - nije nešto gore (što kažu: sreća u nesreći). Ja eto, zbog toga, tišinu više neću čuti! Login out... END
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on May 13, 2015 16:48:29 GMT 1
Aha da i kod mene je isto , skoro isto , ima malih razlika, ali to je vec do podesavanja, a i proverio sam kad snimam isto izgleda kao i kod tebe :/ A evo sad sam dosao iz bolnice, bio sam da odnesem kevi lek, morao sam da kupim, nemaju taj lek u Vojnoj bolnici , znaci place mi se covece od muke i od besa oO! Ali bitno mi je da se ona bolje oseca, jer do pre mesec dana nije mogla da jede nista sto nije supica, corbica i tako te stvari. Recimo ni sredinu hleba nije mogla da jede jer od bola bi odmah povratila, a sad jede i koricu od hleba , tako da se popravlja , i fizicki i psihicki, jer je bila mnogo uplasena i nikako nisam mogao da je smirim. Sada je mnogo bolje, ali sam ja odlepio od doktora i naravno ne pokazujem ja pred njom nervozu , nisam dete jbga, vec uvek je ohrabrujem i dajem joj podrsku koliko god mogu. Nego ovako kada pricam sa tobom ili nekim drugim, onda odlepim jer se doktori ponasaju kao da su neki pijacni prodavci a ne intelektualci, humanisti jebem im sunce lopovsko. Ja imam srecu da su bar moji doktori ok, i da su na prvom mestu ljudi, a onda doktori. Pricao sam ti kada sam primao onu interferonsku terapiiju za jetru da me je moj doktor zvao telefonom da pita kako sam i da li jee sve kako treba, jer je bio na odmoru , i covek se interesovao , i ja i keva smo hteli da se "slogiramo" od cudjenja lol. I pre mozda dva meseca me je zvao da idem na kontrolu jer nisam bio dugo ! Zamisli ti coveka! To je doktor i kad bi svi doktori bili ljudi kao on, onda bi i zdravstvo bilo kako treba. Sad cu na WT da se izivljavam do sto jedan i nazad lol. Nego koji si ti nivo? Jer vidim da igras redovno, ja nisam igrao bas dugo, sve ovo vreme od kada se keva rabolela nisam igrao ni WT ni FL. Igrao sam WT, da ne lazem, ali recimo odigram dva sata u mesec dana , tako da ne mogu da racunam to kao igranje jbga. A trebao sam , jer barem se smirim dok igram, alll ok, i nadam se da ce sa kevom sve proci kako treba.... Cujemo se i vidimo Cveks!!!! P.S a sada kada mi najvise treba zelenog nema nigde u Nisu , ali covece NIGDE!!! I to vec duze vremana , a tako bi mi legla barem jedna sprava....
|
|
|
Post by >3MAJ<>Mareee< on May 13, 2015 19:24:42 GMT 1
Brate tkora evo citam ovo i ne verujem. Nadam se da ce keva da ti bude bolje i zelim joj brz oporavak.
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on May 14, 2015 13:56:41 GMT 1
Back to topic! BTW - almost all are rank 100 Login out... END
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Oct 28, 2015 18:20:09 GMT 1
Login out... END
|
|