>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Sept 12, 2011 15:42:46 GMT 1
i didnt watch tv ...i dont have nervs for that it was so tence that i allmost trow my tv over the balkon rofl ,and tonight i wish u luck boss...take care and just easy....
|
|
>3MAJ<>tkora<
63.Nikad ne umire,povremeno svratimo do pakla da se odmorimo i onda se vracamo u borbu!
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Sept 13, 2011 5:51:04 GMT 1
NO-LE Cveki are u survive the match or u need a ?
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Sept 13, 2011 11:00:49 GMT 1
was dead drunk before - during - after it (no need for a doctors) Outstanding play from both of them. To beat The Machine & The Animal is someone who will never be born again. RESPECT! Login out.... END
|
|
|
Post by darkbetter on Oct 4, 2011 15:59:37 GMT 1
|
|
|
Post by >3MAJ<>BlackW< on Oct 4, 2011 16:33:04 GMT 1
nice 1 mate i listen this 7 years back end i watch film 8 mile is good
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Nov 27, 2011 22:40:53 GMT 1
ok here is the 1st video of 3MAJ CLAN VHF ship by cvekiboy Ship has same caracteristics as vhf eagle gunso cveki vs tkora with 3MAJ ships
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Dec 6, 2011 22:23:30 GMT 1
[/b][/glow][/color][/glow][/move][/font]
|
|
|
Post by >3MAJ<>Cveki< on Dec 8, 2011 23:57:02 GMT 1
2:33 ROCKS! That jaws will never work like they did. Here is Chimaera behind the weel ! youtu.be/r74LfqMAAHk Login out... END
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Dec 16, 2011 14:44:24 GMT 1
lol ko razume razume ko ne razume-jbg ,zao nam je XD
Počuj ovu šalu, što mi teško u glavu, čuj ovu šalu, što mi teško u glavu, čuj ovu šalu, sinoć sam pio rakiju, napio se od hladnu ko zmiju kod Miju na slavu. Sinoć, sinoć, uf sinoć, što mi teško u glavu od sinoć. Sinoć sam pio rakiju, napio se od hladnu ko zmiju kod Miju na slavu, flašu razbio, pojeo, popio, muvao, glup ispadao,sapleo, sjebao, drugari zajebavao, oni mene, ja njih, oni mene, ja njih, oni mene. Džoint palio, kredit trošio, zvao, s devojku se svađao, ostavljao, mirio, smejao se, plašio, narugivao se sa burazera od onog Milančeta 81. godište iz Duvanište. Po ulicu se drao, pandur me startovao, ličnu mi tražio, nisam je imao, al kao sam tražio, kaznu mi pisao, samo je ćutao, izbegavao, nije razgovarao, posle sam psovao, pivo kupio, e jebem te rakijo, sve sam povratio, al film kad sam vratio ništa nisam se setio, ništa nisam se setio. More dal sam beše bio, il treba da idem, more dal se naljutila, ma ću joj se izvinem, uvek se otkinem, po slave slabo jedem, našljuskam se ko dupe, kad ustanem mora sednem, samo pričam od jebanje, to mi glavna tema, jebao bi, i sad bi jebao, al nema, devojka moja moji pozivi odbija, kaže neću se viđam, jebala te rakija. Sinoć sam pio rakiju, napio se od hladnu ko zmiju kod Miju na slavu (3x). Sinoć pio rakiju kod Zmiju, kod Miju il kod Zmiju Miju.
|
|
>3MAJ<>tkora<
|
Post by >3MAJ<>tkora< on Jan 21, 2012 12:03:14 GMT 1
|
|